30Set2020

Concert de l’11 d’octubre

La JOSC realitza els primers caps de setmana d’octubre l’encontre que tindrà com a fi el concert a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló el dia 11 a les 19:30h.

Pilar Mor, violinista de l’Orquestra de València, serà l’encarregada de dirigir aquest programa, el qual serà un pèl diferent, una de les obres serà dirigida des de la posició de concertino i l’altra tindrà un narrador, aquestes distincions afavoriran als músics en la seua formació. Es treballarà amb una situació excepcional a causa de la situació sanitària que vivim hui en dia, però respectant totes les mesures de seguretat els joves músics podran gaudir i aprendre de la música com als darrers encontres.

Aquesta és la primera actuació sobre els escenaris que oferirà la jove orquestra després de l’estat d’alarma, programa amb el qual es vol rendir homenatge a tots els afectats per la Covid-19, com també a totes les persones que seguiren treballant sense descans durant la dura situació que es va viure i seguim vivint i en especial a tots aquells que ja no estan i mai seran oblidats.

PROGRAMA:

Serenata per a cordes op. 48 de Piotr Ilitx Txaikovski

Pere i el llop op. 67 de Serguei Prokófiev Narrador: Javier Fresquet

Directora: Pilar Mor Caballero

Aconsegueix la teua entrada