03Gen2019

L’Eliana acull el 5 de gener un concert de la Jove Orquestra Simfònica de Castelló

La música simfònica torna este dissabte, 5 de gener, a les 11.30 hores a l’auditori municipal. La Jove Orquestra Simfònica de Castelló oferirà un concert amb obres de dos destacats compositors del Romanticisme: Carl M. von Weber i Hector Berlioz.

La Jove Orquestra Simfònica de Castelló (JOSC), va ser creada al 1995 per a ajudar a la formació de músics d’entre 16 i 25 anys. Cada temporada la JOSC fa una convocatòria d’audicions per a seleccionar els seus membres i dissenyar una plantilla simfònica d’èlit.

En esta visita la JOSC oferirà, en la primera part, dos obres del compositor alemany Carl M. von Weber: l’obertura de l’òpera El caçador furtiu i el Concert nº1 en fa menor per a clarinet. En la segona part escoltarem la Simfonia Fantàstica Op.14 del compositor francés Hector Berlioz.

El director convidat de la JOSC en esta ocasió és Mikael Celda, d’amplíssima experiència amb diferents orquestres. El solista de clarinet serà el moncofí Bernardino Assunça, guanyador del concurs de RTVE Clásicos y reverentes.

L’entrada és gratuïta, fins a completar l’aforament.

Font: Comarcal CV